divendres, 16 de novembre del 2012

Segona quedada


Hem quedat avui dia 16 de novembre a la ciutat banyolina. Com que en Toni Dominguez és de fora de la ciutat, hem fet una volta per ensenyar-li el més important.

Després de la visita, hem anat a la biblioteca pública a redactar les entrades “Com és?”, “De què vivim?”, “Com ha canviat?” i “Futurs possibles”. 

També hem modificat l'aparença del blog, per donar-li un toc més personal i apropiat pel nostre blog, esperem que us agradin les modificacions!

6 comentaris:

  1. Hola!!
    Després d'haver millorat el bloc, pensem que la imatge de l'estany és encertada i el fons també hi queda bé. La frase que heu escollit ens sembla bé també i el fet que el bloc sigui tot de color blau referent a l'aigua és molt encertat.

    Respecte les pestanyes que heu afegit:
    -La de “Com és Banyoles”, pensem que està completa i ben estructurada tot i que les fotos podrien estar posades igual ( al centre o a la dreta) ja que donaria la sensació de més organització.

    -Quant a la següent pestanya, “De què vivim”, creiem que faltaria especificar una mica més de quin tipus d’indústries trobem perquè no queda massa clar.

    -La tercera pestanya “Com ha canviat”, l’hem trobat entenedora i interessant, només trobem que i podria quedar bé posar una foto d’abans i una d’ara per poder comparar la ciutat.

    -Finalment, l’última pestanya “Futurs possibles”, ens han semblat bé i lògics els vostres pensaments sobre el futur de Banyoles.

    Esperem que aquest comentari us serveixi d'ajuda! Endevant!

    ResponElimina
  2. Salutacions,
    Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Heu millorat el disseny del bloc des de la darrera vegada que vam fer la coavaluació. Ara hi ha una millor presentació, i resulta més còmode llegir la informació que hi exposeu.
    Heu fet una bona feina en les quatre darreres pestanyes que heu elaborat. La informació que hi exposeu és útil i important i la redacció és adequada. A més a més, les imatges ajuden a fer més agradable la lectura i la comprensió. No obstant això, potser podríeu afegir més informació a la pestanya De què vivim? Feu referència, sobretot, als sectors secundaris i terciaris però, aprofitant un gran espai natural com és l'estany de Banyoles potser podríeu posar exemples de serveis, explicar quins són els més predominants o l'època de l'any en que hi ha més turistes al Barri Vell i a l'estany.
    Us animem a que seguiu treballant de valent amb aquest bloc!

    ResponElimina
  3. Hola companys! Som el grup format per: Simón Planas, Marcos Garcia, Oriol Plaza i Sergi Hernandez. Heu millorat força el bloc d'ença de la darrera visita que vam fer-hi. La millora mitjançant les imatges que hi heu afegit és evident i el desenvolupament de les diferents pestanyes informatives és correcta. No obstant, trobem que ho ha alguns apartats que potser podrein estar una mica més desenvolupats.Ànim i seguiu treballant així, bona feina !!

    ResponElimina
  4. Hola! Som l'Alicia Garcia, l'Andrea Navarro, la Fàdua Ouahabi i la Laura Pérez. Volem felicitar-vos pels canvis en el disseny del bloc, són molt encertats. Pel que fa a les pestanyes la de Com és? ens sembla correcte; la de De què vivim? és una mica pobre, podrieu explaiar-la una mica més; la de Com ha canviat està bé però potser podrieu afegir-hi alguna fotografia; finalment, la de futurs possibles ens sembla molt encertada. Per una altre part, no heu redactat encara les activitats, haurieu d'haver-ne fet almenys les dues primeres. Esperem haver-vos sigut útils!

    ResponElimina
  5. Després d’haver avaluat el vostre bloc i d’haver-nos fixat en els diversos ítems que el conformen us exposarem les diferents observacions i possibles modificacions.

    Pàgina principal:
    o L’última publicació del diari del bloc data el 16 de novembre del 2012. Així doncs es pot observar que no s’han dut a terme totes les publicacions necessàries.
    o La lletra del bloc és diferent en les diferents pestanyes del bloc.
    o El disseny l’hem trobat adequat.
    o L’eslògan no acaba de definir del tot la identitat de la ciutat, atès que l’Estany de Banyoles és el símbol de la ciutat, però no l’aigua.
    o El redactat és correcte i força entenedor.


    Pestanyes de continguts
    o Com és ?
     No està estructurat per apartats i el redactat és molt simple i esquematitzat.
     Les fotografies són adequades i fan que sigui més entenedor i atractiu.
    o De què vivim?
     No està estructurat per apartats i l’explicació és molt resumida. Hem trobat a faltar més informació per poder entendre bé el contingut.
     Les fotografies són poc adequades en aquest context.
     Manca de fonts primàries.
    o Com ha canviat?
     No hi ha apartats que estructurin els continguts.
     Hem trobat a faltar la utilització de fonts primàries ( fotografies de l’evolució de la ciutat).
    o Futurs possibles:
     Manca d’estructura.
     Informació desorganitzada i mal enllaçada entre els diferents paràgrafs que conformen el text.
    - Objectius:
    o Els objectius són entenedors i clars.
    o Estan ben redactats i adquireixen un sentit en relació la ciutat.
    - Disseny:
    o Està molt bé.
    - Activitats:
    o Considerem que hi hauria d’haver una pestanya per cada activitat, ja que no queden molt ben definides.
    o A més, hem trobat a faltar un títol que defineixi l’activitat que es portarà a terme.
    o Seria necessari saber a quina edat van dirigides les activitats i els objectius que es volen aconseguir amb aquestes.
    o Les activitats són poc originals (sobretot l’activitat 3 del JClic). Podem dir que hem trobat a faltar activitats que fomentin un aprenentatge significatiu on els alumnes hagin de desenvolupar un pensament crític i reflexiu.
    A tall de conclusió, podríem dir que aquest bloc necessita alguns punts de millora.

    ResponElimina
  6. Hola, som la Fàdua, la Laura, l'Alicia i l'Andrea.

    El disseny del bloc i els continguts informatius: L’eslògan és correcte i identifica la ciutat. La redacció és correcte i entenedora i estan ben estructurats, però veiem que el redactat no és homogeni i els signes de puntuació no estan ben utilitzats.
    Pestanya 1, com és?: els continguts estan ben triats, ordenats i entenedors.
    Pestanya 2, de què vivim?: Trobem que falten continguts i el redactat és fluix.
    Pestanya 3, Com ha canviat?: Segons els ítems d’avaluació, els continguts haurien de ser sobre fets històrics més recents.
    Pestanya 4, Futurs possibles: En general està tot correcte.
    Els objectius son clars, entenedors i tenen un bon enfocament didàctic però no els han assolit.
    El disseny el trobem atractiu i personalitzat.
    Pel que fa a les activitats, estan poc desenvolupades, no segueixen l’estructura i no s’explica que aprenen els alumnes. També trobem a faltar com s’avaluarà l’activitat.
    Hem observat que heu tingut el bloc una mica abandonat durant un cert temps, però que al final heu fet una bona feina!

    ResponElimina